MEMLEKET SEVDALISI MİSAFİRLERİMİZ

• 23.07.2015

Hemşerilerimiz Merkez Valisi Ahmet ZAHTEROĞULLARI ve Mülkiye Başmüfettişi Hilmi DÜLGER Odamıza nezaket ziyaretinde bulundular.

Oda Meclis Bakanı Mehmet ÖZÇİLOĞLU ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ’ i ziyaret eden misafirlerimiz’ in sohbet konusu her zaman olduğu gibi yine Kilis oldu. “İşimiz gücümüz Kilis” diyen memleket sevdalılarının sohbetleri de böyle olmalıydı zaten.

KİTSO Başkanı ÖNDEŞ; “ Ziyaretiniz bizi ziyadesiyle mutlu etti, görüşlerinize ve önerilerinize teşekkür ederiz. Sizin gibi değerli hemşerilerimiz her zaman iftihar kaynağımız olmuştur.” Dedi.

• MEMLEKET SEVDALISI MİSAFİRLERİMİZ

Online Belge Sistemi