ODAMIZDA BAYRAMLAŞMA

• 22.07.2015

Ramazan Bayramı dolayısıyla Bayramın 2.günü olan 18.07.215 Cumartesi günü Odamızda bayramlaşma yapıldı.

Bayramlaşma törenine Meclis Başkanı Mehmet ÖZÇİLOĞLU, Yönetim Kurulu Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ, Milletvekillerimiz Reşit POLAT ve Mustafa YÜN, 24 üncü dönem Milletvekilimiz Ahmet Salih DAL, Ak Parti ve MHP İl Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Özel İdare Meclis Başkanı Metin KARAKUŞ, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Cumhur MUHTAR, Yönetim Kurulu Üyeleri ile Oda Meclis Üyeleri, Oda Memurları ve Oda Üyelerimiz katıldılar.

Kilis’in sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu ve yoğun ilgi gösterilen Oda bayramlaşmamız samimi bir ortam içerisinde icra edildi. Oda Genel Sekreteri M. Murat SAKAR ÇED Raporu biten Kilis Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bilgi verdi. Parti yönetimleri ve Milletvekillerimiz konu Kilis olunca her türlü fedakârlık ve işbirliğine hazır olduklarını belirttiler. Birlik, beraberlik ve dayanışma adına güzel tablolar yaşandı. Konu her zaman olduğu gibi yine hep Kilis ve Kilis için yapılacak şeylerdi.

Oda Başkanı M. Erdal ÖNDEŞ bayramlaşmaya katılan herkese teşekkür etti. Tüm Kilislilerin bayramını kutlayarak “Bayramın Ülkemize İlimize ve Dünyaya barış, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum.” Dedi

• ODAMIZDA BAYRAMLAŞMA

Online Belge Sistemi