SGK İL MÜDÜRÜNDEN ODAMIZA ZİYARET

• 15.05.2015

11-15 Mayıs tarihlerinde kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdulkadir AKKAŞ ve Müdür Yardımcısı Habib KILÇIK   Odamıza nezaket ziyaretinde bulundu.

Hafta kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getiren İl Müdürü Abdulkadir AKKAŞ , Sosyal Güvenlik Kurumunun çalışmaları hakkında kısaca bilgi verdi.

Oda Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüş alış verişinde bulunan Abdulkadir AKKAŞ Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Kilis Ticaret ve Sanayi Odası ile yakın işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti.
Oda Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ  ise SGK’nın
tüm vatandaşlar için önemli bir kurum olduğunu söyleyerek son yıllarda yapılan düzenlemeler ve iyileştirmelerle sosyal güvenlik sisteminde önemli çalışmalara imza attığını dile getirdi.

Oda Başkanımız Mehmet Erdal ÖNDEŞ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Sosyal Güvenlik Kurumu Kilis İl Müdürlüğüne verdikleri desteğin devam edeceğini belirterek Sosyal Güvenlik Haftasını kutladı.

• SGK İL MÜDÜRÜNDEN ODAMIZA ZİYARET

Online Belge Sistemi