TOBB GENEL KURULU 71. KEZ TOPLANDI

• 05.05.2015

TOBB' un 71. Genel Kurulu "1915-2015 Aynı Ruh Aynı Heyecan Bölgesel Yıldızdan Küresel Yıldıza" sloganıyla TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleşti. Genel kurula Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU, CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, MHP Grup Başkanvekili Oktay VURAL, TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdal ÖNDEŞ ve Meclis Başkanı Mehmet ÖZÇİLOĞLU, Oda ve Borsa Temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, kongre üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ nun açılış konuşmasının ardından, Başbakan DAVUTOĞLU, CHP Genel Başkanı KILIÇDAROĞLU ve MHP Grup Başkan Vekili Vural Genel Kurul’a hitap etti.

• TOBB GENEL KURULU 71. KEZ TOPLANDI

Online Belge Sistemi