• 15.04.2024

Sayın Üyemiz;

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen 11 ile (Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, Şanlıurfa ve Elâzığ) destek olmak amacıyla bölgede yerleşik olan ve daha önce e-ticaret faaliyetinde bulunmayan üyelerimize, "Amazon Turkey Perakende Hizmetleri Ltd. Şti., Armut Teknoloji A.Ş., Çiçeksepeti İnternet Hizmetleri A.Ş., D-Market Elektronik Hizmetler ve Ticaret A.Ş. (Hepsiburada), Dijital Platform Gıda Hizmetleri A.Ş. (Migros), DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş. (Trendyol), Getir Perakende Lojistik A.Ş., Küresel İnovasyon Elektronik Ticaret ve Bilişim Hiz. A.Ş. (Azall), PTTEM Teknoloji ve Elektronik Hizmetleri A.Ş.(PttAVM), Sahibinden Bilgi Teknolojileri Paz. ve Tic. A.Ş., Ticimax Bilişim Teknolojileri A.Ş., Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Vodafone Mall ve Elektronik Hizmetler A.Ş. ve Yemeksepeti Elektronik İletişim Perakende Gıda A.Ş." tarafından:

• 1 ila 3 ay düşük ya da komisyonsuz satış desteği,
  • E-ticaret altyapı, reklam, pazarlama ve platformda görünürlük desteği,
  • Bölgeye ait Coğrafi İşaretli Ürünlerin ihracatını kolaylaştırıcı çalışmalar,
  • Hem esnaf ve tacirlere hem de esnaf ya da tacir olmayan dezavantajlı gruplara (ev hanımları, engelli bireyler gibi) e-ticaret eğitim desteği
  • Mümkün mertebe ürün tedarikinin Bölgeden sağlanması gibi her bir şirket tarafından farklı desteklerin verilmesi, böylece, bölgede kalıcı bir e-ticaret potansiyeli yaratılarak, ticaretin canlandırılmasına katkı sağlanması hedeflenmektedir.

Bu minvalde, kampanyaya katılmak isteyen üyelerimiz söz konusu şirketlere başvurarak destekleri şirketlerin web sayfasından takip etmeleri gerekmektedir.

Bilginize Sunulur.

Hacı Mustafa CELKANLI
KiTSO Başkanı

• BAŞKANIMIZ HACI MUSTAFA CELKANLI'DAN DEPREM BÖLGESİ E-BİRLİKTELİK KAMPANYASI HAKKINDA AÇIKLAMA