Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Eğitimi (TEYDEB)

• 18.11.2022

Sayın Üyemiz,
İpekyolu Kalkınma Ajansı'ndan odamıza iletilen yazıda, İpekyolu Kalkınma Ajansı 2022 Çalışma Programı'nın İmalat Sanayinde Dönüşüm Sonuç Odaklı Programı 3.2.d Proje ve Faaliyetler maddesi "Ulusal ve Bölgesel Paydaşlarla İşbirliği" faaliyeti kapsamında, Kilis 7 Aralık Üniversitesi iş birliğinde 23 Kasım 2022 tarihinde TÜBİTAK bünyesinde yer alan " TEYDEB" birimlerinin desteklerinin tanıtılacağı toplantı düzenlenecektir.

Söz konusu etkinlik kapsamında,  TÜBİTAK’tan gelecek uzmanlar Kilis 7 Aralık Üniversitesinde, TEYDEB kapsamında verilen destekler, desteklerden faydalanmak için gereken koşullar vb. konularda eğitim verecekleri belirtilmiştir.

Bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Eğitimi (TEYDEB)

23 Kasım 2022