ANLAŞMALI FİRMALAR

1-Business Plus şirket kartlarından herhangi bir aidat alınmayacaktır,
2-İlk verilecek 20 yaprak çek karnesinden ücret alınmayacaktır.(vergi hariç),
3-Tahsile alınan ilk 30 çekten, çek tahsil ücreti alınmayacaktır,
4-İlk kredi kullanımında banka tarafından uygulanan güncel fiyatlardan 5 puan indirim sağlanacaktır.
5-Kiralık kasalarda depozito ücreti alınmayacaktır.
6-Kuveyt Türk’te; tüm müşterilerimizden; tahsis, internet ve mobil şubeden eft-havale ve hesap işletim ücreti alınmamaktadır.

KİLİS SİMYA KOLEJİ

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine 2021-2022 eğitim yılı için uygulanacak özel ücret üzerinden %20 indirim uygulanacaktır.

ÖZEL KİLİS YEDİİKLİM AKADEMİ KURSU

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, KPSS, ALES, DGS, YKS, LGS, 5-6-7. ve 9-10-11.Sınıf kurslarında 2021-2022 eğitim yılı ücreti üzerinden %20 indirim uygulanacaktır.

KİLİS SINAV ÖZEL ÖĞRETİM KURSU

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine, 6-7-8-9-10-11-12.Sınıf ve Mezun Grup kurslarında 2021-2022 eğitim yılı ücreti üzerinden %20 indirim uygulanacaktır.

BAHİTTİN ATAKÖŞKER İPEKYOLU TİCARET

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine www.ipekmobilya.com.tr adresinde yayınlanan KDV İndirimli Peşin Fiyat Listesi üzerinden özel indirim

Oturma Grupları %10

Yatak Odası Takımları %15

Yemek Odası Takımları %15

Genç Odası Takımları %15

Aksesuarlar %15

Yatak-Baza-Başlık %10

şeklinde uygulanacaktır.

LIV HOSPITAL GAZİANTEP
Odamız üyelerine özel hastadan alınan fark ücreti üzerinden ayaktan tedavilerde %25, yatarak tedavilerde %15 indirim uygulanacaktır.

ÖZEL HATEM HASTANESİ GAZİANTEP
Odamız Üyelerine özel , ayaktan ve yatarak tedavilerde, 15 TL devlet katkı payı alınacak olup bunun haricindeki muayene, tetkik ve ayaktan hizmet farklarından %20, yatış farklarından %10 indirim uygulanacaktır.İndirimden yararlanmak isteyen üyelerimiz, oda üye kimlik kartını göstererek indirimden
 faydalanabilecektir.