• 12.07.2021
GAİB KİLİS BÜROSU AÇILDI

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, Güneydoğu Anadolu İhracatçi Birlikleri Kilis Bürosunun açılışına katıldı.

Açılışa Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, Kilis Valisi Recep Soytürk, TİM Başkanı İsmail Gülle, TİM Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Kaplan, Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş, MHP İl Başkanı Mustafa Demir ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM) Başkanı İsmail Gülle'nin başkanlığında "İhracatçılarla Sohbet Toplantısı" gerçekleşti.

KiTSO Başkanı Celkanlı, toplantıda ham maddede gerçekleşen fiyat artışı ve İhracatlarla ilgili sorunları dile getirdi.